Wat is Reiki?

Reiki is een effectieve Japanse helende energetische behandelingsmethode voor lichaam en geest volgens het Usui System of Natural Healing, de universele levensenergie, wordt doorgegeven door mijn handen, op of boven het lichaam te houden.
Tijdens de behandeling ontvang je nieuwe energie, die je in balans brengt en je in staat stelt om jezelf te helen. Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt in beweging gebracht en laat de energie stromen. Reiki werkt heerlijk ontspannend, geeft rust en brengt je dichterbij jezelf, brengt je weer beter in balans, zet je in je kracht.

Waarom Reiki:

Een Reiki-behandeling is voor iedereen, jong en oud, een moment voor jezelf om lekker te ontspannen, even helemaal tot rust te komen. Ervaar de verlichting die na een behandeling ontstaat. Helpt je bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties, geeft ruimte in je hoofd, hart en lichaam.
Reiki kan verlichting geven bij verschillende klachten in het lichaam, maar ook de persoonlijke groei een duwtje in de rug geven:
Fysieke pijn ; rugpijn, hoofdpijn/migraine, spierpijn, chronische ziekte
Emotionele en mentale pijn ; somberheid, verdriet, innerlijke onrust
Spanning en stressklachten ; slecht slapen, angstig, burn-out, nervositeit
Persoonlijke groei ; keuzes maken, stappen zetten, zelfacceptatie, positief denken.

De Reiki Idealen:

Vandaag ben ik niet boos
Vandaag maak ik me geen zorgen
Vandaag ben ik dankbaar voor alles
Vandaag ben ik eerlijk in alles wat ik doe
Vandaag houd ik van iedereen, zoals ik van mezelf hou

Hoe gaat een Reiki behandeling?

Tijdens een Reikibehandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Ik zal door middel van mijn handen op je neer te leggen energie doorgeven.  Afvalstoffen zullen sneller uit het lichaam verdwijnen, advies is om extra water te drinken na de behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en wensen.

Een Reiki behandeling duurt 60 minuten en kost € 45,00.

Reiki is een goede ondersteunende en aanvullende therapie die nooit de behandeling van een arts of (medisch) specialist mag vervangen.