De weg naar innerlijk geluk, het fijne rustige gevoel van binnen.

Wat is Integrated Energy Therapy® (I.E.T.)?

I.E.T.® is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij energie blokkades en klachten zowel op lichamelijk,
emotioneel en mentaal niveau worden verholpen. Energie blokkades die zijn ontstaan door situaties die we allemaal meemaken, heftige emoties die ontstaan, stress die steeds meer wordt, een ongeval of medisch traject of allerlei andere mogelijke oorzaken.

Gun jezelf een behandeling van deze liefdevolle energie en kom weer in balans. De Engelen-Energie zal gaan stromen en zijn werk doen op een manier zoals het voor jou op het moment goed is. De behandeling zal je een ontspannen en blij opgeruimd gevoel geven, lichamelijke pijn, spanningen in nek/schouders zal verminderen of zelfs verdwijnen. Heerlijk tot rust komen, je ontspannen, beter omgaan met je angst, minder onrust voelen, ervaar het zelfvertrouwen dat ontstaat en kom voor jezelf op. Bepaal je eigen geluk, doe het jezelf cadeau en ervaar!

Maak plaats voor een gevoel van vrijheid, trots zijn op jezelf en anderen, voel je niet schuldig, ervaar vertrouwen, voel troost, voel de steun, ervaar de liefde groot & klein alles mag er zijn, prachtig om te vergeven aan jezelf en aan anderen, moeiteloos en ongedwongen handelen en jezelf veilig voelen. Er is geen plaats voor onrust, stress, schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging, van alles moeten, hartenpijn, wrok/boosheid, stress/machteloosheid, verdriet of angst, deze emoties en gevoelens mogen losgelaten worden.

Hoe gaat een I.E.T. behandeling?

Tijdens een behandeling lig je gekleed op je rug op de behandeltafel. Ik zal door middel van mijn handen op je neer te leggen drukpunten behandelen en energie doorgeven. De energie stroomt en de ontspanning van je engelen komt als vanzelf over je heen. Deze milde maar krachtige vorm van behandelen heeft nagenoeg geen bijwerkingen. Het kan zijn dat je die nacht wat heftiger droomt of dat je de volgende dag wat moe bent, je lichaam is aan het verwerken, geef het de tijd en drink voldoende water om de afvalstoffen te kunnen afvoeren. Je voelt je prettiger in je vel, voelt meer balans & energie en zal in het algemeen meer positiviteit ervaren.

I.E.T. is een goede ondersteunende en aanvullende therapie die nooit de behandeling van een arts of (medisch)specialist mag vervangen.

Een Integrated Energy Therapy® sessie van 60 minuten kost € 55,00.