Cursus Reiki I

Wil je graag Reiki leren voor je persoonlijke ontwikkeling en de mooie Reiki energie willen doorgeven aan anderen dan kun je met de cursus Reiki I deze unieke en magische energie leren toepassen. De cursus kan door iedere volwassene gevolgd worden. er is geen vooropleiding nodig, je voelt als vanzelf dat Reiki werkt, ook bij jou zal de Reiki energie voelbaar zijn.
Je intuïtie wordt vergroot en je zal leren omgaan met de prikkels die er dagelijks om je heen aanwezig zijn. 

Reiki is een manier om energie door te geven en de innerlijke balans te verbeteren en/of te herstellen. Het is een mooie en zachte manier om de energie beter te laten stromen. Reiki heelt, helpt je op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Reiki brengt rust, kalmeert, ontspant, geeft(pijn)verlichting en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.  Tijdens de cursus leer je de Reiki energie voelen, door een behandeling te ontvangen en om de fijne Reiki energie door te geven aan iemand anders via de verschillende handposities. Als je de Reiki energie aan iemand anders geeft, gaat het door jouw lichaam heen, jouw handen, je geeft dus niet je eigen energie weg.

Cursus inhoud:
– De geschiedenis van het ontstaan van Reiki in het kort
– Uitleg hoe je een behandeling bij jezelf en bij anderen kunt geven
– De persoonlijke Reiki inwijding
– Een heerlijke lunch
– Reiki geven en ontvangen, zelf aan de slag
– Afsluiting van de dag met het uitreiken van het certificaat

Je kunt de cursus individueel volgen of in een kleine groep, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De cursus wordt bij mij in de praktijk in Asperen gegeven.

De volgende Reiki I cursus is woensdag 30 augustus van 9.30 tot 15.30 uur
In dorpshuis Asperen, de serre, van Langerakstraat 6, Asperen.

De cursus bedraagt € 170,=, je ontvangt de Reiki inwijding, een uitgebreide map, koffie/thee, een heerlijke lunch en je Reiki I certificaat.