Cursus Reiki I

Wil je graag zelf Reiki leren geven en dus Reiki behandelaar worden, dan is de cursus Reiki 1e graad iets voor jou. Je kunt dan jezelf behandelen zo vaak je maar wilt en je kunt andere mensen behandelen, bijvoorbeeld kinderen met buikpijn of die moeilijk in slaap komen, maar ook dieren kun je na deze cursus behandelen.

Reiki is een manier om energie door te geven, ook wel healing genoemd. Het is een mooie en zachte manier om de energie beter te laten stromen. Reiki heelt, helpt je op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Reiki brengt rust, kalmeert, ontspant, geeft(pijn)verlichting en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.  Tijdens de cursus leer je de Reiki energie voelen, door een behandeling te ontvangen en om de fijne Reiki energie door te geven aan iemand anders via de verschillende handposities. Als je de Reiki energie aan iemand anders geeft, gaat het door jouw lichaam heen, jouw handen, je geeft dus niet je eigen energie weg.

Cursus inhoud:
– De geschiedenis van het ontstaan van Reiki in het kort
– Uitleg hoe je een behandeling bij jezelf en bij anderen kunt geven
– De persoonlijke Reiki inwijding
– Een heerlijke lunch
– Reiki geven en ontvangen, zelf aan de slag
– Afsluiting van de dag met het uitreiken van het certificaat

Je kunt de cursus individueel volgen of in een groepje van maximaal 3 personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De cursus wordt bij mij in de praktijk in Asperen gegeven van 9.00 uur tot ca. 14.30 uur.

De eerstvolgende Reiki I cursusdag is:
Dinsdag 11 februari 2020
Vrijdag 13 maart 2020

Heb je interesse, maar kun je deze datum niet, laat het mij weten dan kunnen we een andere datum plannen.

De cursus bedraagt € 155,=, je ontvangt de Reiki inwijding, een uitgebreide map, koffie/thee gedurende de dag, een heerlijke lunch en je Reiki I certificaat.