Luisterkind Opleiding E-Learning

Ik ben nog iedere blij dat ik de opleiding tot Luisterkindwerker heb gevolgd. Ik vind het geweldig om deze prachtige en fijne manier van communiceren op een dieper niveau, voorbij het denken, ook aan jullie door te mogen geven via de opleiding tot Luisterkindwerker.

Iedereen mag en kan de opleiding volgen op locatie of via E-Learning en kan leren om Luisterkind-afstemmingen te maken. Hoe fijn is het om naar anderen te kunnen en te mogen luisteren. Luisteren naar (ongeboren) baby’s, kinderen, tieners, volwassenen, ouderen en mensen, die om welke reden dan ook niet of moeilijk kunnen communiceren, deze personen te helpen door handreikingen te geven vanuit hun diepste zuivere zelf via een Luisterkind-afstemming.

De opleiding tot Luisterkindwerker is een intensieve beroepsopleiding van een half jaar die bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je kunt de opleiding volgen via E-Learning met gebruikmakend van een studie-portaal. De opleiding via e-learning bestaat uit 5 dagdelen op een maandag of donderdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur of op een maandag- of donderdagmiddag van 12.30 uur tot 16.30 uur, waarin we gaan oefenen en de Luisterkind methode eigen gaan maken.
De Luisterkind-Afstemmingen maken volgens de unieke Luisterkind Methode die door Diana Hendriks is opgezet. De E-Learning wordt gegeven aan een groep van maximaal 3 cursisten maar één op één is ook een mogelijkheid en kan ook bij mij in de praktijk gevolgd worden.

Wil je liever de opleiding op locatie volgen, check dan voor informatie en data op de volgende link:
Luisterkind Opleiding Op Locatie – Daniëlle Bassa (daniellebassa.nl)

Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden?

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en jouw klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker.

Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dat is de taak van de Luisterkindwerker

Kun jij het ook leren? JA! Ieder mens heeft de mogelijkheid om die ‘knop’ weer terug te vinden waar hij of zij mee geboren is. Het is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten van de trainer, grip durven loslaten en de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Er is geen basisopleiding voor nodig, een ieder die het wil, kan leren afstemmen.
De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de afstemmingen volgens de Luisterkind® Methode.
En juist dát zal jouw werk zo uniek maken!

Zou je graag weten wat de opleiding inhoud, dan kun je de link hieronder aanklikken.

https://www.dianahendriks.nl/opleiding-luisterkindwerker/
De opleiding tot Luisterkindwerker start

Donderdagochtend 15 september, met vervolgdata 6 oktober, 3 november,
1 december en 5 januari.

De 5 dagdelen (ochtend of middag) kunnen ook op andere maandagen of donderdagen worden ingepland.
Wil jij je opgeven voor deze fantastische opleiding en samen met mij het avontuur aangaan,
stuur dan een mail naar info@daniellebassa.nl en ik stuur jou alle informatie toe.

Een bericht met je mailadres naar 06-30507184 mag natuurlijk ook.

De investering in jezelf is € 1.545,00.