Opleiding tot Luisterkindwerker

Ik heb zelf de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd in 2015/2016 en ik ben er nog iedere dag zo blij mee. Ik vind het super om deze prachtige rustige manier van communiceren nu aan jullie door te kunnen gaan geven.

Iedereen kan de opleiding volgen en iedereen kan ook Luisterkind-afstemmingen leren maken. Hoe fijn is het om naar anderen te kunnen luisteren en ze op deze manier te helpen door Luisterkind-afstemmingen te maken.

In mei 2020 ben ik geslaagd als Luisterkind trainer. De opleiding tot Luisterkindwerker zal ik vanaf september 2020 gaan geven. Een intensieve beroepsopleiding van een half jaar die bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Het zijn 5 opleidingsdagen van 10.00 uur tot 16.30 uur, waarin we gaan oefenen en ons de Luisterkind methode eigen gaan maken, afstemmingen maken volgens de unieke Luisterkind Methode die door Diana Hendriks is opgezet. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken.

Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden?

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en jouw klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker.

Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dat is de taak van de Luisterkindwerker

Kun jij het ook leren? JA! Ieder mens heeft de mogelijkheid om die ‘knop’ weer terug te vinden waar hij of zij mee geboren is. Het is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten van de trainer, grip durven loslaten en de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Er is geen basisopleiding voor nodig, een ieder die het wil, kan leren afstemmen.
De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de
afstemmingen volgens de Luisterkind® Methode.
En juist dát zal jouw werk zo uniek maken!

Zou je graag weten wat de opleiding inhoud, dan kun je de link hieronder aanklikken.

https://www.dianahendriks.nl/wp-content/uploads/2020/04/april2020-LK-opleidingsbrochure-online.pdf
De volgende data start ik met het geven van de opleiding:

In Gorinchem
– donderdag 29 oktober
– donderdag 26 november
– donderdag 7 januari
– donderdag 4 februari
– donderdag 4 maart

In Gorinchem
– dinsdag 17 november
– dinsdag 15 december
– dinsdag 19 januari
– dinsdag 16 februari
– dinsdag 16 maart

Locatie:
Trainingscentrum Intentie IS Essentie
Weverstraat 1
4204 CA Gorinchem

In Zaltbommel
– vrijdag 19 februari 2021
– vrijdag 19 maart 2021
– vrijdag 15 april 2021
– vrijdag 21 mei 2021
– vrijdag 18 juni 2021

Locatie:
Integraal Gezondheidscentrum Zaltbommel,
De Virieusingel 8,
5301 GB Zaltbommel

De opleiding kost € 1.525,00.

Wil jij je opgeven voor deze fantastische opleiding stuur dan een mail naar info@daniellebassa.nl en ik stuur jou alle informatie toe.