Luisterkind Opleiding Op Locatie

Ik ben nog iedere dag enorm enthousiast dat ik de korte beroepsopleiding tot Luisterkindwerker heb gevolgd. De opleiding is een CRKBO geregistreerde opleiding. Ik vind het geweldig om deze prachtige en fijne manier van communiceren op een dieper niveau aan jullie door te mogen geven via deze unieke opleiding tot Luisterkindwerker.

Iedereen mag en kan de opleiding volgen op locatie of via E-Learning en kan leren om Luisterkind-afstemmingen te maken. Hoe fijn is het om naar anderen te kunnen en te mogen luisteren. Luisteren naar (ongeboren) baby’s, kinderen, tieners, volwassenen, ouderen en mensen, die om welke reden dan ook niet of moeilijk kunnen communiceren.
De mensen te helpen door handreikingen te geven vanuit hun zuivere en pure eigen wijsheid via een Luisterkind-Afstemming.

De opleiding tot Luisterkindwerker is een intensieve beroepsopleiding van een half jaar, die bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Er 5 zijn opleidingsdagen van 10.00 uur tot 16.30 uur, waarin we gaan oefenen en ons de Luisterkind methode eigen gaan maken, afstemmingen maken volgens de unieke Luisterkind Methode die door Diana Hendriks is opgezet. Op locatie gaat de opleiding door vanaf 2 cursisten en is maximum aantal cursisten 8.

Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden?

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en jouw klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker.

Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die zuivere en persoonlijke antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dat is de taak van de Luisterkindwerker

Kun jij het ook leren? JA! Ieder mens heeft de mogelijkheid om die ‘knop’ weer terug te vinden waar hij of zij mee geboren is. Het is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten van de trainer, durven loslaten en de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Er is geen basisopleiding voor nodig, een ieder die het wil, kan leren afstemmen.
De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de afstemmingen volgens de Luisterkind® Methode.
En juist dát zal jouw werk zo uniek maken!

Zou je graag weten wat de opleiding inhoud, dan kun je de link hieronder aanklikken.
De opleiding tot Luisterkindwerker start:

– donderdag 14 april 2022 de vervolgdagen zijn:
– donderdag 12 mei 2022
– donderdag 9 juni 2022
de laatste 2 donderdagen zijn in overleg nog
in te vullen

De investering in jezelf is € 1.545,00.

Bij De Oase in Nieuwland een mooie landelijke locatie
in het midden van het land.

Extra: omdat Luisterkind in 2022 alweer 10 jaar bestaat trakteer ik je op een heerlijke lunch tijdens de lesdagen.

Kun je deze data niet en heb je wel interesse, laat het mij weten dan plannen we samen nieuwe data in.

Wil jij je opgeven voor deze fantastische opleiding en samen met mij het avontuur aangaan, stuur dan een mail naar info@daniellebassa.nl en ik stuur jou alle informatie toe.

Een bericht met je mailadres naar 06-30507184 mag natuurlijk ook.