Wat is een Luisterkind-afstemming Kinderwens?

Er zijn veel mensen die graag een kindje zouden willen, maar waarbij het helaas niet vanzelf gaat, of dat het krijgen van kinderen helemaal niet zo mag zijn.
Dit geeft veel pijn, verdriet en onzekerheid.

Met een Luisterkind-afstemming Kinderwens maak ik op zielsniveau in de energie contact met jou en soms ook met je partner.
Ik ga luisteren naar jullie omtrent de kinderwens, dit kan voor een 1e kindje of een volgend kindje zijn.
Waarbij kunnen jullie hulp en steun gebruiken. Het is mogelijk dat er een zieltje bij jullie is die ook graag wat duidelijkheid wil geven.
Iedere vraag rondom de Kinderwens mag gesteld worden.
Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat:

  • Heb ik wel echt een kinderwens of is het iets uit mijn omgeving ?
  • Je twijfels hebt of je een medisch traject (verder) in wil gaan
  • Ben ik misschien te oud om kinderen te krijgen
  • Een eerdere zwangerschap niet is voldragen
  • Het kan zijn dat jij hele andere vragen hebt, stel ze gerust en we gaan samen kijken om je antwoorden zo duidelijk mogelijk te krijgen

Hoe kun je een Luisterkind-afstemming Kinderwens aanvragen?
Stuur mij via contact een mail en ik zal je zo snel mogelijk de informatie sturen, nadat je deze informatie hebt gelezen, kun je de aanvraag doen.
Ik zal nadat ik de vragen, de foto en de betaling heb ontvangen binnen 2 weken afstemmen en de Luisterkind-afstemming Kinderwens per mail aan je verzenden.

Ik ben geen arts, geen psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik kan ook geen ziektes of aandoeningen verhelpen. Ook voorspel of garandeer ik geen vervulling van de kinderwens.

De kosten voor een Luisterkind-afstemming Kinderwens is € 66,=.