Wat is een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking?

Er gebeurt zo ontzettend veel in de hele zwangerschap, tijdens en net na de geboorte, dat heel veel indruk kan maken op het kindje & ouders.

Zo kan de moeder denken dat het heel vermoeiend voor het kindje moet zijn geweest, terwijl het kindje de geboorte als heerlijk op het gemak heeft ervaren,
voelde de moeder haar kracht, maar was het kindje angstig voor wat er allemaal zou gaan komen.
Is er misschien door complicaties of ingreep een geboortetrauma opgelopen, hoe kunnen we dit keren en verzachten of welk handvat is er voor de ouders
om hier aandacht aan te geven. Het helpt je een stap verder in de verwerking. In dit nieuwe begin van leven wordt de basis gelegd voor een leven lang.
Veel gedragspatronen zijn bij de geboorte al ontstaan, je manier van handelen, je denkwijze, je angsten, de band met je vrienden/familie/ouders.

Een geboorteverwerking kan gedaan worden voor je kind vanaf 8 weken oud (na 40 weken zwangerschap) of voor jezelf.

Een afstemming geboorteverwerking kan aangevraagd worden als bijvoorbeeld:
– sprake is van bijvoorbeeld een huilbaby
– de moeder een trauma heeft overgehouden van de bevalling
– als je het gevoel hebt dat je huidige situatie of problemen die er zijn te maken hebben met de start in het leven
–  je als volwassene zelf naar het eigen geboortemoment terug wil
– je een moeizame bevalling hebt gehad en je je afvraagt hoe je kindje dit heeft beleefd
– heb je schuldgevoelens over hoe de bevalling is gegaan
– hoe werkt je geboorte door in je leven nu, had je misschien de navelstreng om je nek, was het een snelle of langdurige bevalling, bevalling met een keizersnede.
– heb je een vermoeden dat je een alleen geboren tweeling bent en ben je benieuwd wat dit voor invloed op je leven nu heeft
– zijn er bijzonderheden rond de conceptie als een vruchtbaarheidsbehandeling, of tijdens de zwangerschap als stress, ziekte, medicijngebruik die invloed hebben gehad op je kindje

Vraag een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking aan om meer duidelijkheid te krijgen over jouw beleving of de ervaring van je kind(je) en wat jij nodig hebt of je kind(je) nodig heeft om hier anders op terug te kijken, zodat het geen belemmering meer is voor nu. Laat het me weten via contact.
Ik mail je de uitgebreide informatie, waarna je de definitieve afstemming kunt aanvragen. Na het ontvangst van jouw vragen, foto en betaling zal ik binnen 2 weken afstemmen en de Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking naar je mailen.

Een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking kost € 66,00.