Wat houdt een Luisterkind-afstemming Levensbrug in?

Een Levensbrug afstemming is een speciale Luisterkind-afstemming, die er is om het verhaal van een dierbare te horen en eventuele vragen beantwoordt te krijgen.

Afscheid nemen van een dierbare overledene of een miskraam is erg moeilijk. Je hebt vaak nog veel vragen en bent benieuwd of diegene nog om je heen is, of het goed gaat. Een Luisterkind-afstemming kan je helpen om het een plaatsje te geven, je te helpen in het verwerkingsproces, een stukje rust of begrip te laten voelen.
Een afstemming kan troost bieden, antwoorden geven of je laten inzien waarom dingen gaan zoals ze gaan. Het kan ook confronterend zijn omdat er vaak sprake is van verdriet, pijn en onbegrip bij de aanvrager soms op een dieper bewustzijnsniveau.

Een Luisterkind-afstemming levensbrug kan mensen aan het woord laten die door omstandigheden slecht of niet kunnen praten of uiten door een geestelijke of lichamelijke beperking.
Het kan zijn dat ze in een coma liggen of door een ziekte als een vorm van Dementie, Alzheimer of Korsakov. Op deze manier kan de dierbare laten weten waar ze bijvoorbeeld tegen aanlopen,
wat ze nodig hebben, hoe ze verbetering willen zien of ze kunnen aangeven hoe ze zich voelen. Via de Luisterkind-afstemming Levensbrug kunnen vragen gesteld worden en de verbinding gemaakt worden.

Als mensen zijn overleden kunnen ze nog een mooie boodschap voor je hebben, dat ze nog graag willen laten weten hoe het gaat, wat ze fijn en belangrijk vonden in het leven. Je kunt als nabestaande vragen stellen die je bezighouden.

Een Luisterkind-afstemming kan aangevraagd worden voor:

– mensen die overleden zijn
– ongeboren kinderen (denk aan abortus of miskraam)
– mensen die zelfmoord hebben gepleegd
– mensen die in coma liggen
– mensen die door ziekte niet meer kunnen praten
– mensen die op Intensive Care liggen en niet meer zelfstandig kunnen praten
– mensen met een vorm van Dementie, Alzheimer of Korsakov

Een Luisterkind-afstemming Levensbrug aanvragen kan door een directe relatie met de dierbare te hebben. Is er geen directe relatie dan kun je wel een afstemming aanvragen en vragen naar de band
die je hebt met deze dierbare.

Wil je meer informatie of een Luisterkind-afstemming aanvragen dan kun je mij mailen via
contact op de website of via info@daniellebassa.nl.
Ik mail je het begeleidend schrijven, waarna je de definitieve afstemming kunt aanvragen.
Na het ontvangst van jouw aanvraag zal ik binnen 2 weken afstemmen en de Luisterkind-afstemming Levensbrug naar je mailen.

Een Luisterkind-afstemming Levensbrug kost € 66,-