Integrated Energy Therapy® op afstand

Een I.E.T.® (Integrated Energy Therapy) kan ook op afstand, het is niet noodzakelijk om naar mijn praktijk in Asperen te komen. De behandeling is heel geschikt om op afstand te geven. Als cadeautje voor jezelf of om aan iemand anders cadeau te doen, even een relaxmoment. Heerlijk in je eigen huis zijn en de helende behandeling ervaren, in alle rust de krachtige energie ervaren.

I.E.T.® is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij energie blokkades en klachten zowel op lichamelijk,
emotioneel en mentaal niveau worden verholpen. Energie blokkades die zijn ontstaan door situaties die we allemaal meemaken, heftige emoties die ontstaan, stress die steeds meer wordt, een ongeval of medisch traject of allerlei andere mogelijke oorzaken.
Gun jezelf een behandeling van deze liefdevolle energie en kom weer in balans. De Engelen-Energie zal gaan stromen en zijn werk doen op een manier zoals het voor jou op het moment goed is. De behandeling zal je een ontspannen en blij opgeruimd gevoel geven, lichamelijke pijn, spanningen in nek/schouders zal verminderen of zelfs verdwijnen. Heerlijk tot rust komen, je ontspannen, beter omgaan met je angst, minder onrust voelen, ervaar het zelfvertrouwen dat ontstaat en kom voor jezelf op.

Bepaal je eigen geluk, doe het jezelf cadeau en ervaar!

Maak plaats voor een gevoel van vrijheid, trots zijn op jezelf en anderen, voel je niet schuldig, ervaar vertrouwen, voel troost, voel de steun, ervaar de liefde groot & klein alles mag er zijn, prachtig om te vergeven aan jezelf en aan anderen, moeiteloos en ongedwongen handelen en jezelf veilig voelen. Er is geen plaats voor onrust, stress, schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging, van alles moeten, hartenpijn, wrok/boosheid, stress/machteloosheid, verdriet of angst, deze emoties en gevoelens mogen losgelaten worden.

De energie stroomt en de ontspanning van je engelen komt als vanzelf over je heen. Deze milde maar krachtige vorm van behandelen heeft nagenoeg geen bijwerkingen. Het kan zijn dat je die nacht wat heftiger droomt of dat je de volgende dag wat moe bent, je lichaam is aan het verwerken, geef het de tijd en drink voldoende water om de afvalstoffen te kunnen afvoeren. Je voelt je prettiger in je vel, voelt meer balans & energie en zal in het algemeen meer positiviteit ervaren.

Bij een afstandsbehandeling maken we een afspraak over de datum & de tijd en bespreken we welke thema’s we in de sessie gaan behandelen, vanuit mijn praktijk richt ik mij volledig op jou. Jij kunt op het afgesproken moment lekker gaan zitten of liggen, daar waar jij je prettig bij voelt.
Tijdens de behandeling op afstand ben ik in mijn praktijk om de behandeling aan jou te geven.
Ik visualiseer dat jij op de behandeltafel ligt. Ik voel alles precies hetzelfde als wanneer je bij mij in de praktijk zou zijn.
Jij kunt de energie voelen stromen maar dat hoeft niet.

Dit alles leg ik vooraf per mail uit of we hebben telefonisch contact, dat wat goed voelt voor jou als klant.
Na de behandeling hebben we nogmaals mail of telefonisch contact over hoe jij de behandeling hebt ervaren.

I.E.T.® is een goede ondersteunende en aanvullende therapie die nooit de behandeling van een arts of (medisch)specialist mag vervangen.

De kosten voor een I.E.T.® behandeling zijn € 50,00, de duur van de sessie is 60 minuten